Musikerne

Bolette Roed

musikerne BRBolette Roed (f. 1979) er anerkendt som en ekvilibristisk solist, der konstant arbejder med at udvide blokfløjtens repertoire.

Dette kommer til udtryk gennem forskellige instrumentkombinationer og stilarter, som hun udfolder i nyskabende samarbejder.

Efter soliststudier i København og Lyon har hun bl.a. optrådt som solist med Concerto Copenhagen, Arte dei Suonatori, DR Symfoniorkestret, DR Underholdnings Orkestret og Det Kgl. Kapel. Siden 2009 har hun undervist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.
    

Bolette blev i 2003 tildelt Jacob Gade Legatets Store Pris, i 2005 blev hun udnævnt til årets DR kunstner og i 2011 blev hun nomineret til Nordisk Råds Musikpris.
 

www.boletteroed.com

Peter Navarro-Alonso

musikerne PNOpfindsom, nysgerrig og eksperimenterende er adjektiver, der ofte befinder sig i konteksten omkring Peter Navarro-Alonso (f. 1973).

Peter er uddannet komponist og saxofonist med studier i København og Madrid. Udover at komponere talrige værker til Alpha, har han også komponeret til bl.a. Radiopigekoret, Hymnia, Camerata, Athelas Sinfonietta og ensemble Nordlys.
    

Nordlys blev i 2001 nomineret til en Danish Music Award for årets bedste kammermusikudgivelse bl.a. med kompositioner af Peter. I 2004 modtog han et større stipendium fra Léonie Sonnings Musikfond for sit virke som komponist og musiker. I 2010 blev Peter udpeget som ugens komponist hos Danmarks Radio/P2.
 
www.navarroalonso.com

David Hildebrandt

musikerne DHAt være en både synlig og feteret slagtøjsspiller er få undt, en af dem er David Hildebrandt (f. 1976).

Ekspressiv og vanebrydende er kvaliteter, han deler ud af i samspil med Alpha og andre ensembler. David har specialiseret sig i multi-percussion, marimba og improvisation, og har i en årrække undervist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København.

David er særdeles aktiv på den danske såvel som den udenlandske musikscene og har turneret med diverse orkestre i Europa, USA og Asien. Blandt andet var han i 2002 med til åbne VM i fodbold i Seoul.
    

I de senere år har han skrevet musik til og medvirket i en række teaterproduktioner i både Danmark og udlandet. I 2002 modtog han William Christiansens Legat og i 2004 blev han tildelt den prestigefyldte Gladsaxe Musikpris for sit solistiske virke.

FaLang translation system by Faboba